BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 05, 2012

kembali berbl0gging !! :)

assalamualaikum w.b.t..
alhamdullillah..dengan izin-Nya, dapat nana update bl0g nana yg da lame terbiar neyhh ..
da naek bersawang da bl0g neyh nana tgk..haha..
kat sape2 f0ll0wer yg baru f0ll0w nana..tengkiu very2 muchi-muchi :)
nana ucapkan salam perkenalan :) n tengkiu f0r f0ll0w my "nana adnan punyer cerita " :)
tahun neyh da masuk 2012 ryte .? ape azam baru k0rang sume..? h0pefully, u all da tunaikan azam u all tahun lepas :) kat sape2 yg masih belum tertunai lagi azam tahun 2011 tuh, harap sambung la azam tuh dalam tahun 2012 neyhh...tak m0h putus semangat okey..?! :) setiap benda akan tercapai jua dengan izin yang Maha Kuasa.amin..thun neyhh tahun terakhir nana n member2 dipl0ma pengurusan pentadbiran Islam 6..pejam celik pejam celik da 3 tahun kite0rg kat KUIM neyh..syukur alhamdullillah, kami masih bersama2 menyambung pengajian sehingga sem terakhir..diharap kami akan k0nv0 same2 kelak ..amin :) semalam kan, kite0rg amek gambr same2 ..with my classmate :) ser0n0k sgt2...sem 6 baru dapat kan.! btw..ser0n0k sgt2 ! manis mem0rie ! hek3..




   

sem 6 neyh tak de la tertekan sgt kan..insyaAllah...subjek ade 3 je :) s0, ade la mase yg terluang sket berbanding sem2 lepas kan..td kite0rg baru daftar t0k amek MUET sem neyh, s0, the c0nclusi0n, subjek kami menjadi 4..insyaAllah, untuk sem yang terakhir neyhh, kami nak buat yg terbaik! eh..jap2..lupe nana nak gtau, nana nak ucapkan tahniah wat member nana s0rang neyh..hehe..dye baru melangsungkan perkahwinan nyer minggu lepas..sem0ga dia dan pasangan nyer berbahagia sehingga ke akhir hayat..amin :)

cun tak member nana neyhh! hehe..kawan terbaik nana kat MGHS dlu kale ! sayang k0 ketat2 ikin ! dlu kite d0p sebelah dalam kelas kan...rupe2 yg d0k sebelah aku dlu yg kawen dlu dari member2 yg lain.hehe..tahniah ikin !!tahniah !! hehe...ak nak say s0e sebab tak pat dtg ...tyme tuh aku kat uma kakak ak..s0e tau sayang! biler la aku nak ikut jejak k0 neyh ikin..hehe :p bagi sket badi k0 kat aku sket..hehe...batch 91 MGHS, pasni turn sape pulak naek pelamin..??! hehe..ok2...sampai sini je k0t nana update yup ..:) ade mase nana update lg :) as'salam :)

0 comments:

tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)