BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 18, 2013

suka duka hidup aku :)

assalamualaikum :)

rasenyr da lame tak luang kan sket mse pun kat blog neyh kan..siang malam dgn ayam je..haha..bru la ade sket mase arini kan..tu pun nak menghabiskan sisa2 annual leave..dpt la jugak merehat2 kan bdn neyh sket..penat la jugak..nak layan karenah customer, karenah staff lagi ..tp tak pela ..enjoy :) alhamdulillah..nana skunk da ditransferkan kat area melaka balik..dekat la sket dgn rumah.yg penting, jimat duet minyak ..kalau tak, bg makan kete je la dri makan diri sendiri :) .tetapi biase la kan, bile da pindah tempat baru, menitis la jugak air mate ni..yela, nak membiasakan diri tmpt bru..bak kate org , kejutan budaya :)



my team kfc jasin :)


rindu korang la..rindu kerja dgn korang..even selalu kene buli dgn korang, tp bnde tu sume la yg wat sy rindu kat korang taw ! korang bnyak membantu ..give co operation..tengkiu ea..bnyak sy da belajar kat sini ..ni sume atas support korang kan..to cik man..tengkiu bg segala pelajaran ea tok jd sorang pemimpin yg baik..ahhaa..poyo pulak..tok miss niza pulak, bnyk da miss niza ajar , ajar cmner nak jd coach terbaik tuk area champ challenge..tengkiu miss..even malam tu sy da nangis2 nak tarik diri, tp miss tetap bg semangat kat sy..tengkiu miss ..jasa miss tetap dikenang :) to miss wani pulak, tengkiu sebab ajar about management..tengkiu ea miss..tengkiu sebab mula2 ajar sy cmner nak closing..dri zero..sy da tahu da..tengkiu..tok sume staff2 yg masih atau da berhenti tu, sy mintak maaf ea kalau sy ade wat korang terluka ati..memang sy susa nak mara...tp bile da mara, tahu2 je la cmner kan :)btw...bekerjasama dgn korang memang BEST ! :)

biase la tu kan, setiap pertemuan ade jugak perpisahan ...my new place ... aeon bandaraya melaka :) tempat baru..tp takde la bru sgt bg aku..dlu tempat ni la mula2 aku jd staff..so...takde la kekok sgt..kat sini bnyk jugak yg dpt aku belajar..bnyk kene berdikari..tp its ok..berdikari lg senang ingat kan :) kat jasin dulu terlampau manja sgt,,hehe,,ramai yg bg support.rmai yg bg kate2 semangat...yela..store bzkan..exspecially my syg.tengkiu syg faham..yela, kadang2 lepas penat balik keje, mangse yg kene mara dgn aku, dye je la..soe yunk..yee..hehe..

my new place :)

kt sini best jugak..manager yg selalu mengajar ..smpi la aku faham..terima kasih bnyak :) sgt2..jasamu tetap ku kenang...



okeyy..ni my fruit heart yg selalu bg kata2 semangat..dye jugak la yg selalu jd tempat kene mara je ..hehe..sorry yunkk..tmpt awak dgn tempat org tak smpai 5 minit kan :) makin dekat pulak kite..semoga hubungan kite sampai ke akhir hayat... amin :)


kak anis ..kak zana :)

neyh dye org2 yg sama2 susa..sama2 senang :) kak anis n kak zana..dri pontian, sampai la melaka, sume da makin dekat skunk :) tmpt keje masing2 da dekat..da bleyh saling jenguk menjenguk da..hehe..tengkiu korang sebab selalu susa senang bersama..selalu ajar ape yg org tak faham. jasa korang memang tak dpt dibalas..tengkiu so much ! sayang korang ! n tak lupe jugak kat  kak yuq.ahaha
kak yuq n kak zana :)
okeyhh..ni la kami :) yg sorang tu da bakal nak menghabiskan sisa2 bujang dye..tahniah ye kak yuq..haha.tengkiu jugak sebb kadang2 bile org ontheway nak balik , akk belanje kopi..haha..tengkiu ea..kalau leyh ari2 org nak buat2 lalu depan uptownwhitekopi tu,,haha..

ummm..k laaa..rase nyer smpai sini je laa..mate da menunjukkan tanda2 malas da..nana mintak maaf if nana ade wat sala kat sape2 ..ampunkan ye dri ujung rmbut smpai ke hujung kaki...semoga dimaafkan hendaknya :) akhir kate..buat la sesuatu dgn bersungguh2..jgn cepat give up...mgkin diawal permulaan amat menyakitkan..tp akhirnya kemanisan yg akan dirasa ..renung2kan dan selamat beramal :) assalamualaikum w.b.t...




tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)