BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 31, 2012

cuti-cuti MALAYSIA :)

Assalamualaikum ! :) hi sume ! ehhee..setelah seminggu lebih bercuti..akhirnyer ingat jugak jalan pulang ea nana adnan :p haha..ok2..mang tak rancang pon nak bercuti sampai seminggu au…cepat je mase berlalu..nak ulang mase tuh balik bleyh tak..? hehe..yep..spent tyme bersama adek angkat nana yg tersayang tuh :) sem neyhh  sem last kat k0lej..s0..lepas neyhh da tak bleyh nak selalu jumpe kan adek..bnyak an kenangan kite yg kite da wat same2 kan adek..? sweet our mem0ri :) okeyh2..patah balik kat cite asal :) nana bert0lak dari kuim ker shah alam dulu mule2..tyme tuh ari jumaat..tp sebelum sampai shah alam tuh, ade la tempat persinggahan kami..ehem2..haha..tak bleyh gtau kat sini..takut ade org mara pulak :) btw..terima kasih ea encik F sebab anta kami ke shah alam dengan selamat..sampai shah alam dalam pukul 10 lebeyh..mang ngantuk sgt2..sampai je shah alam, tyme tuh rase nyer la, first tyme pat makan ikan percik :) bg org kelate, tu makanan yg da biase kan bg mereka..tp tidak bagi org luar seperti nana :) sedap jugak an..haha ! rugi tak makan au..malam tuh mang td0 awal la..td0 dalam kepenatan yang teramat !...pg sbtu pulak..jalan2 bermain kayak di taman tasik titiwangsa ! :) siyes best sgt2 au ! cian adek nana tu, yela..kene reda kan kakak dye yg agak penakut berkayak..haha ! neyh la yg sempat nana amek tyme berkayak ! btw..thnx t0k adek c0z da ajar akk men kayak ea..awak org pertama yang ajar kite suh brani jugak :) thnx sgt :)







Thursday, January 05, 2012

kembali berbl0gging !! :)

assalamualaikum w.b.t..
alhamdullillah..dengan izin-Nya, dapat nana update bl0g nana yg da lame terbiar neyhh ..
da naek bersawang da bl0g neyh nana tgk..haha..
kat sape2 f0ll0wer yg baru f0ll0w nana..tengkiu very2 muchi-muchi :)
nana ucapkan salam perkenalan :) n tengkiu f0r f0ll0w my "nana adnan punyer cerita " :)
tahun neyh da masuk 2012 ryte .? ape azam baru k0rang sume..? h0pefully, u all da tunaikan azam u all tahun lepas :) kat sape2 yg masih belum tertunai lagi azam tahun 2011 tuh, harap sambung la azam tuh dalam tahun 2012 neyhh...tak m0h putus semangat okey..?! :) setiap benda akan tercapai jua dengan izin yang Maha Kuasa.amin..thun neyhh tahun terakhir nana n member2 dipl0ma pengurusan pentadbiran Islam 6..pejam celik pejam celik da 3 tahun kite0rg kat KUIM neyh..syukur alhamdullillah, kami masih bersama2 menyambung pengajian sehingga sem terakhir..diharap kami akan k0nv0 same2 kelak ..amin :) semalam kan, kite0rg amek gambr same2 ..with my classmate :) ser0n0k sgt2...sem 6 baru dapat kan.! btw..ser0n0k sgt2 ! manis mem0rie ! hek3..




   

sem 6 neyh tak de la tertekan sgt kan..insyaAllah...subjek ade 3 je :) s0, ade la mase yg terluang sket berbanding sem2 lepas kan..td kite0rg baru daftar t0k amek MUET sem neyh, s0, the c0nclusi0n, subjek kami menjadi 4..insyaAllah, untuk sem yang terakhir neyhh, kami nak buat yg terbaik! eh..jap2..lupe nana nak gtau, nana nak ucapkan tahniah wat member nana s0rang neyh..hehe..dye baru melangsungkan perkahwinan nyer minggu lepas..sem0ga dia dan pasangan nyer berbahagia sehingga ke akhir hayat..amin :)

cun tak member nana neyhh! hehe..kawan terbaik nana kat MGHS dlu kale ! sayang k0 ketat2 ikin ! dlu kite d0p sebelah dalam kelas kan...rupe2 yg d0k sebelah aku dlu yg kawen dlu dari member2 yg lain.hehe..tahniah ikin !!tahniah !! hehe...ak nak say s0e sebab tak pat dtg ...tyme tuh aku kat uma kakak ak..s0e tau sayang! biler la aku nak ikut jejak k0 neyh ikin..hehe :p bagi sket badi k0 kat aku sket..hehe...batch 91 MGHS, pasni turn sape pulak naek pelamin..??! hehe..ok2...sampai sini je k0t nana update yup ..:) ade mase nana update lg :) as'salam :)

tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)