BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 18, 2013

suka duka hidup aku :)

assalamualaikum :)

rasenyr da lame tak luang kan sket mse pun kat blog neyh kan..siang malam dgn ayam je..haha..bru la ade sket mase arini kan..tu pun nak menghabiskan sisa2 annual leave..dpt la jugak merehat2 kan bdn neyh sket..penat la jugak..nak layan karenah customer, karenah staff lagi ..tp tak pela ..enjoy :) alhamdulillah..nana skunk da ditransferkan kat area melaka balik..dekat la sket dgn rumah.yg penting, jimat duet minyak ..kalau tak, bg makan kete je la dri makan diri sendiri :) .tetapi biase la kan, bile da pindah tempat baru, menitis la jugak air mate ni..yela, nak membiasakan diri tmpt bru..bak kate org , kejutan budaya :)



my team kfc jasin :)


rindu korang la..rindu kerja dgn korang..even selalu kene buli dgn korang, tp bnde tu sume la yg wat sy rindu kat korang taw ! korang bnyak membantu ..give co operation..tengkiu ea..bnyak sy da belajar kat sini ..ni sume atas support korang kan..to cik man..tengkiu bg segala pelajaran ea tok jd sorang pemimpin yg baik..ahhaa..poyo pulak..tok miss niza pulak, bnyk da miss niza ajar , ajar cmner nak jd coach terbaik tuk area champ challenge..tengkiu miss..even malam tu sy da nangis2 nak tarik diri, tp miss tetap bg semangat kat sy..tengkiu miss ..jasa miss tetap dikenang :) to miss wani pulak, tengkiu sebab ajar about management..tengkiu ea miss..tengkiu sebab mula2 ajar sy cmner nak closing..dri zero..sy da tahu da..tengkiu..tok sume staff2 yg masih atau da berhenti tu, sy mintak maaf ea kalau sy ade wat korang terluka ati..memang sy susa nak mara...tp bile da mara, tahu2 je la cmner kan :)btw...bekerjasama dgn korang memang BEST ! :)

biase la tu kan, setiap pertemuan ade jugak perpisahan ...my new place ... aeon bandaraya melaka :) tempat baru..tp takde la bru sgt bg aku..dlu tempat ni la mula2 aku jd staff..so...takde la kekok sgt..kat sini bnyk jugak yg dpt aku belajar..bnyk kene berdikari..tp its ok..berdikari lg senang ingat kan :) kat jasin dulu terlampau manja sgt,,hehe,,ramai yg bg support.rmai yg bg kate2 semangat...yela..store bzkan..exspecially my syg.tengkiu syg faham..yela, kadang2 lepas penat balik keje, mangse yg kene mara dgn aku, dye je la..soe yunk..yee..hehe..

my new place :)

kt sini best jugak..manager yg selalu mengajar ..smpi la aku faham..terima kasih bnyak :) sgt2..jasamu tetap ku kenang...



okeyy..ni my fruit heart yg selalu bg kata2 semangat..dye jugak la yg selalu jd tempat kene mara je ..hehe..sorry yunkk..tmpt awak dgn tempat org tak smpai 5 minit kan :) makin dekat pulak kite..semoga hubungan kite sampai ke akhir hayat... amin :)


kak anis ..kak zana :)

neyh dye org2 yg sama2 susa..sama2 senang :) kak anis n kak zana..dri pontian, sampai la melaka, sume da makin dekat skunk :) tmpt keje masing2 da dekat..da bleyh saling jenguk menjenguk da..hehe..tengkiu korang sebab selalu susa senang bersama..selalu ajar ape yg org tak faham. jasa korang memang tak dpt dibalas..tengkiu so much ! sayang korang ! n tak lupe jugak kat  kak yuq.ahaha
kak yuq n kak zana :)
okeyhh..ni la kami :) yg sorang tu da bakal nak menghabiskan sisa2 bujang dye..tahniah ye kak yuq..haha.tengkiu jugak sebb kadang2 bile org ontheway nak balik , akk belanje kopi..haha..tengkiu ea..kalau leyh ari2 org nak buat2 lalu depan uptownwhitekopi tu,,haha..

ummm..k laaa..rase nyer smpai sini je laa..mate da menunjukkan tanda2 malas da..nana mintak maaf if nana ade wat sala kat sape2 ..ampunkan ye dri ujung rmbut smpai ke hujung kaki...semoga dimaafkan hendaknya :) akhir kate..buat la sesuatu dgn bersungguh2..jgn cepat give up...mgkin diawal permulaan amat menyakitkan..tp akhirnya kemanisan yg akan dirasa ..renung2kan dan selamat beramal :) assalamualaikum w.b.t...




Saturday, November 10, 2012

perpisahan menyakitkan !

asslamualaikum sume...firstly...nana rase cam da kek0k da nak update bl0g..haha..ye la..da lame giler tak update k0t..trase cam budak baru blaja menaip..hehe..ok2...firstly, mybe sebab nan bz sgt2..yela...keje.keje.keje..takde mase lak tuh..n then lappy wat hal...ad0i..tepat2 abes blaja pulak dye r0sak...~ skunk nan bukan lagi alam belajar...da melangkah kat alam yg nana selalu pk tyme sk0la dlu..alam pekerjaan..susa kan nak cari duet...tp kite akan rase puas bile tyme dpt gaji..yela kite akan dpt rase titik peluh kite sendiri..penat lelah kite =) nana kene transfer kat jb tyme 7 september 2012..memang sedey sgt2 weyhhh.yela..kene tggalkan family terchenta !! tggalkan tempat keje lame ! tyme pegi memang meleleh ah air mate neyh kan..tp sabar je la..atas dasar kerjakan..tak sangke pulak kene transfer jauh2 smpi jb...

tyme neyh baru smpai JB =) muke epy kan.? tp dalam ati sdey sebab kene tggal jauh dri family taw..epy sebb pat jumpe member2 baru =) mule2 kite0rg kene training kat p0ntian..belajar la ape yg patut kat sane..at kfc jalan taib p0ntian..kami berlima...kak zana..kak yu, kak siti n kak anis =) ari2 ulang alik g keje dari ostel ..tp tak rase penat..sebab ye la..kalau jalan ramai2 bukan rase penat pun..=) 
neyh la tmpat baru kami =) tyme ari raya haji. =) with restaurant manager ...dye selalu t0l0ng anta kite0rg g kelas kat nusa bestari =) tengkiu ea miss arfah sebab da bnyak t0l0ng kite0rg..thnx taw..n thnx jugak c0z satukan org nan faiz =)...
my new classmate !! =)
best pat kenal k0rang taw..best sgt2..thnx ea sebab bnyk membantu dalam susah dan senang =) epul, thnx sebab da bnyk sgt t0l0ng kite0rg melaka...k0 tumpangkan kite0rg g jb..tumpangkan balik melaka..thnx taw..hazim pun thnx taw..sebb tumpangkan kite0rg sesat kat tamp0i aritu =) haha..org melaka mane la tau jalan jB =p yg kecik dpn sekali tuh my training officer.miss azzlina md khir..dye yg berpenat lelah ajar kite0rg sehingga la harini..tengkiu miss..maafkan kite0rg if ade wat miss terase ati...halakan segala ilmu yang telah miss curahkan kat kite0rg 17 orang neyhh.kite0rg akan kenang segala jasa baik miss kat kite0rg selama neyh..insyaAllah..
this is my BUAH HATI PENGARANG JANTUNG =) 
haha..kami baru kenal...kenal pun kat p0ntian..s0..m0ral of the st0ry..tak sia2 kan aku kene anta smpai p0ntian =) tengkiu syg sebab da bnyk t0l0ng org ..anta org g nusa bistari..amek org..bawak g jalan2..wat org epi..thnx taw sayang.org hargai sume tuh..org tak nyesal pun taw kenal awak ! isnin neyh org da nak kene balik melaka =( sdey nyer sayang..jgn nakal2 ea kat p0ntian..kalau free dtg jenguk org kat melaka =) mama p0n tggu awak..hehe..

okey la..n0 ideA lagi da..undur diri dulu ea =) assalamualaikum w.b.t

tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)