BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 14, 2011

selamat hari guru :)

okeyh3...memandangkan hari guru akan menjelang 16mei neyhh...
s0..entry aku kali neyh hanyer menceritakan b0ut hari guru la:)
firstly..mau say terima kasih kat sume cikgu2 kat
SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN TINGGI PEREMPUAN MELAKA
n tak lupe gak wat cikgu2 kat
SEKOLAH KEBANGSAAN AYER KEROH MELAKA
n tinggal tertinggal cikgu2 kat
SEKOLAH RENDAH AGAMA AYER KEROH MELAKA
yg telah berpenat lelah mengajar nana n sume member2 nana dri tak tahu ape2..
menjadi tahu ape2 :)
terima kasih nana ucapkan...
jap2..tak lupe gak kat abang sendiri...
LUKMAN NUL HAKIM BIN ADNAN

slamat hari guru ea:)
okeyh2..entry kali neyhh..aku nak cite b0ut cikgu2 tyme kat sk0la menengah..
sebab tyme tu..ingatan masih fresh lagi :)
dimulakan dengan pengetua kami :)
DATIN HAJAH NORLIAH ADAM:)
hehe..neyh lar pengetua kami yg baek hati :)
beliau amat2 mementingkan keselamatan pelajar2nyer...
bnyak jugak lar line kuning kat sek0lah tuh..
btujuan untuk mengelakkan pelajar jatuh atau mengalami kemalangan semasa berjalan :)
okeyhh2...
nak cite b0ut cikgu feveret kami BATCH 91!!!

CIKGU AZAM :)
cikgu paling best kat MGHS tuh!!!
kite0rg sayang cikgu sgt2!!!!
cikgu..trima kasih sebab sudi jadi ketua warden kami dlu :)
jasa mu akan kami kenang sampai biler2!!
teringat tyme dlu...biler cikgu masuk ostel je..ayat cikgu mesti
".....pakai tudung...! "
haha..rindu nak dgr jeritan itu cikgu...
kite0rg lak dengan kelam kabut nyer letak t0wel kat pale
haha...rindu laaa...
cikgu..ingat cikgu da lupe da air nana adnan yg nana wat dlu..hehe..
walaupun cikgu tak minum air tuh..tp..t0k jage ati nana..cikgu minum jugak kan:)
tu lar peng0rbanan se0rang guru!hehe..
ingat lagi tyme cikgu nak bukak l0cker nana dlu...
tyme tu lak kite0rg as AJK kene cek l0cker dye0rg..
tyme inspecti0n..!
s0 l0cker AJK tak yah kemas p0n takpe...
nana dengan slambernyer tak kemas langsung laa..ye laa..c0nfident k0t tak kene..
last2..cikgu azam j0in inspecti0n..
ape lagi..tyme sampai d0rm aku..cikgu tibe2 lak amek keputusan nak cek l0cker aku..
hahaha..! pe lagi...aku dengan kekuatan aku...pertahan kan l0cker aku dri dibukak! hahaha..
berebut dengan cikgu..hahaha!
tu kenangan paling best la kann!
kalau cikgu dpt bukak l0cker tuh..c0nfirmnyer la cikgu akan keliru tu l0cker ke sarang tikus..haha
ne tak nyerr...dalam tu barang2 satu d0rm...
( saje nak c0ver cite..hahaha! )
tp betul laa...l0cker tu jadi l0cker claim sementara :)
ingat gak yg cikgu panggil nana "denan" bukana nana..hehe...
sume kene gak k0t..tapi kami tak kesa p0n :)
cikgu gak selalu kenakan nana nan wrdah kan.haha..ad0i..cikgu..cikgu :)
sape2 yg ade adek or kakak angkat tyme sk0la dlu..abes laaa..sume rahsia dalam p0ket cikgu..HAHA!
papep0n..kami BATCH 91 rindukan cikgu!!
okeyh..okeyh..
nak cite pasal cikgu yg da penat lelah ajar kite0rg MATH M0DE n ADD MATH...

CIKGU ALIMAH MD.ZAIN
tp..kite0rg panggil beliau CIKGU ALLY :)
cikgu neyhh best! dye tak jemu ajar kite0rg..nak2..subjek yg aku pena dapat markah "telur"
hahaha..subjek ape lagi..kalau bukan ADD MATH...
sp0rting gilerr!! baik...n bersifat keibuan:)
cikgu...terima kasih sebab f0kus kan nana tyme nak amek SPM dulu..
terase cam diri ini disayangi laaa.hahaha...
alhamdullillah..berkat kesabaran cikgu ajar ..
MATH MODE nana kredit :)
tp...amat kurang memuaskan ADD MATH laa..
maaf ea cikgu sebab tak dapat berikan yg terbaikk t0k subjek tersebut...
cikgu alimah neyh jugak merupakan warden tyme kat ostel dlu:)
okeyh..okeyhh..actually kan..bnyak lagi nana nak cite b0ut cikgu2 ..
tp...gambar bnyak tak dela...
cikgu te0 yg mengajar lukisan kejuruteraan....
sbjek yg aku amek dlu takde kene mengena nan c0s aku skunk..haha..
niat ati nak jadi engeneering..tp..naseb tak baik laa..
bile nmpak papan LK ..T-squre..B0FA SET..flexible curve..tibe2 indu nak blaja lukisan kejuruteraan lek :(
cikgu zalina awang lak yg da ajar kami kimia..haha
sbjek yg aku rase tak leyh bawak laa..
ingat dlu..cikgu zalina slalu aim nana..haha..
cikgu wee..
merangkap cikgu disiplin dlu..sekarang.? tak tahu laa..
beliau ajar sejarah :)
minta lar jugak..tyme kelas beliau..pastikan k0rang c0mplete atas bawah..
haha :)
ustazah zuriyani lak :)
siyea..aku kenal ustazah dri f0rm one lagi..
dye bnyak bagi nasihat brguna t0k nana...
dye je yg tahu pe masalah yg nana alami..
terima kasih ustazah...
ustazah..ingat lagi..ayat last ustazah tyme nana f0rm 5..
" liyana..saya teng0k awak da bnyak berubah.."
ustazah..nana tahu nana da semakin "mangkau " kan..
enta la cikgu..tp nana still ingat lagi nasihat ustazah sampai biler2...
ustazah yg selalu mengkauselingkan nana kan dri f0rm 1 lagi..
gilirang cikgu lain lak..
cikgu margerat!! yeaah!!
hehe...name panjang cikgu margaret le0ng..
beliau ajar matematik tyme f0rm 3..
ayat beliau yg kite0rg ingat until n0w ialah ..
" kalau saya marah kamu..kamu kata saya garang."
hehehe..indu cikgu!!
okey laa..nana nak kuar jap..
nanti nana sambung update lagi ea :)
btw..selamat hari guru t0k sume guru2 yg da ajar kite0rg..mahupun tidak...
selamat hari guru cikgu2!!!
jasamu dikenang sampai bila2..!


0 comments:

tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)