BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 20, 2011

terase cam nak hentak jer weyh kepale neyh!!! huh!!

nape lar aku still tak bleyh lupe lagi weyhh pasal sume neyh!! KENAPA! tak pena dalam hidup ak pk giler2nyer pk!! haissh! aku rindu kite0rg yg dlu!! aku rindu sume uh!! aku nak sume tu !! tak smpi sebulan kite0rg gad0, kite0rg gad0 lagi..! tp kenape !kak eyka..org ade sent akk email , tak tahu ar akk da bace l0m..kalau belum tak yah ar bace..tak gune p0n kalau akk bace..buang mase je..kalau akk bace ape2 lg p0n , kiter gad0 lagi kan..tak mustahil kak..tak mustahil kalau kiter da baek sekalipun, kiter akan gad0 lg..! otak org neyh akn pk lagi kak! sorry lar kalau bl0g neyh org tak buang lg an..ye ar, ne tahu si stalker uh nak siasat pe yg patut lg ker..org tak sggup nak buang bl0g neyh! tbukak gak pintu hati org nak bukak balik link bl0g neyh..org pk2 balik, buat ape lar org nak ny0r0k an bl0g neyh..takde gune p0n..org da malas nak jage ati manusia kat dunia neyh lagi! org da malas nak pk pasal org lain lagi..! org da malas nak t0l0ng manusia kat dunia neyh lagi! org tahu kalau org t0l0ng sgt, neyh lar yg org dapat!!! FEDUP!!! org tahu kak, bukan stakat anjing je org dapat kan..bnyak lagi an..?! thnx t0k sume tu..mak org lahir an org cukup sifat kak..sempurna!! tp nape perlu dye nak kate org macam2!!!!! kejam betul dunia neyh an! k fine ! org cam blaim akk an..padahal sume uh dye yg cakap! kalau akk kat tempat org, akk tahu lar ape yg org rase kak..akk akn tahu pe yg org pendam an!!!! bayang an lar, tak yah ar bg c0nt0h jauh2..kalau akk jd org, org lak kat tempat akk..balak org mengate akk macam2! balak org cakap akk anjing n wut ever lar yg bleyh wat akk sakit ati smpi ke mati lar an..ape perasaan akk, biler org bleyh lagi kuar suke2 nan balak org yg da cakap akk macam2 tu ek..????! suke..?? MUSTAHIL!!! org tahu yg "kawan" akk uh ade cakap lg an selain ANJING..tp..org tak nak pakse dye0rg yg tahu t0k gtau org..c0z..dye0rg p0n cakap, kalau org tahu, c0nfirm ar org nak bunuh diri..dari org tahu better org tak yah tahu! nmpk sgt terlampau keji org kene!! kak..org sayang sgt2 kat rtt-bt4-2 kak..org sayang sgt2 kat akk..org tak tahu nape bleyh jd cmnie! terkilan..terkilan..terkilan! tu je kak yg org mampu cakap skunk..until n0w terkilan! firstly..org terkilan sebab akk tak backing org..sec0ndly sebab akk delete org as fwen!!!!!!!!!!! senang betul an..s0e ar kalau org bl0ck akk.mang org TERKILAN sgt2!!! nak kate " kawan" sayang akk yg delete, agak mustahil..sebb tyme akk on kat depan tu, org p0n on gak..akk deactive lg an..biler akk on, bru lar org pasan "eyka r0slan " kat fwen list org..tp..bile org tekan "eyka r0slan " uh..ADD AS FWEN!!!! nmpk sgt akk yg delete..tak yah pape alasan lagi da..kalau org tanyer nape akk delete p0n.org tak rase yg org akn dapat jawapan yg jujur dri akk..s0 dri akk terus nak tipu ape2, baik org tak yah tanyer kak..wat rase terkilan lg je an..org tak tahu same de kiter bleyh baik ke tak kak..org serah je pade Allah.kalau tertulis yg kiter bleyh baik lg..baiklah kiter..kalau tak tertulis yg kiter tak baik smpi biler2..redha je la..mybe ade hikmah sume uh...sorry rtt-bt4-2 kalau nana still tak bleyh nak bg kiter cam dlu..gelak same2..sumenyer same2 lar..hati nana skunk da keras..! da tawar ati.nana tak tahu nape..mybe sebab da bnyak kali jd camnie.sape yg tak tawar ati an..tp.tunggu je lar..kiter tgk lar camner nanti..org serah pade takdir.h0pe akk bahagia with " kawan " akk yg tersayang tu..thnx buang org as friend..sorry tok sumenyer..org cakap sume neyh dri hati org..sorry kalau ade2 pihak yg tak bleyh trime..ape gune kalau ade bl0g..kalau ayat nak jage ati org lain..tak gune p0n ..k ar..ch0w!

0 comments:

tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)