BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 02, 2011

its okek..kami faham ape yang anda rase..umm

                                  ye..mang betul ape yang anda cakap kat bl0g anda ..
tak semua tu senang dengan kata2..
memang p0n an..
takpe la..mungkin kami faham situasi anda sekarang..
malam td..
memang kami tengah bercakap tentang "push meng push" tu..
nana ingat kite0rg je yang da bace..
tp..
mereka da bace terlebih dahulu..
s0...
kami bukan ape..
agak terkilan k0wt..
ye la..
anda kate kami tak faham anda..
tp..
its okek lar..
kami akan lupekan semuanyer..
k la..
lupe an semuanyer okek..
insyaallah mereka semua okek..


02/02/2011..selasa..2.02 a.m
Malam yang sdey .. ( k0wt )..

Arinie 202..bnyak makne kat 202 uh weyh..rindu!!!! nape tibe2 ak bley teringat  lak neyh..pade yang berkenaan..ingat lagi tak sume tu..? dri awal kite kenal, until n0w..! hurmm..thnx c0z pena dtang dalam life saye .. thnx c0z bg saye kenal kamu..thnx 4 all! Ape ade dengan 202 ek..? ic saye belakang 202..ic kamu.? 202 gak ryte.? Tu sume kebetulan ker..? HURM…mang kebetulan p0n..nana adnan sayang sangat2 kat 202 tu weyh..paling lame kenal kamu! Ingat lagi tak dengan “warna”..? budak2 juni0r dlu bahan2 kite an..umm..cikgu han tak caye yang kamu nan saye bukan kembar..dye still gak nak cakap yang kite kembar..umm.cikgu azam kene2 an kite.indu zaman sk0la dlu!! Tyme 202 wujudnyer “jacker”..wujud gak gelaran “hijacker”..wujud gak gelaran “ gedik “..wujud gak bnde yang bertande at tangan saye until n0w!.. sumenyer dari 202! Bnyak an kenangan kite..terlampau bnyak sangat!..tyme 202 gak lar saye first tyme tgk “kembar” kamu memalam bute..ingat lagi tyme tu kamu gad0 nan saye an…saye pulak kaki merayau k0l 3 4 pagi..sekali, amek ! nampk lak kamu nga jalan2..tp..naseb saye tak ikut an tyme tu.kalau tak, tak tahu nape..yang peliknyer, kalau kamu g t0ilet, bleyh jadi kamu g s0rang2 an..tp, saye f0ll0w kamu jugak an..lagi ar saye pelik, tgk kamu lena je td0 tyme tu..takde lak tande2 baru masuk an.hurmm! pas tu.tak pk ape2.terus balik A2 balik..b0ut hijacker pulak..dats mean “perampas,.” .nape wujudnyer perampas ekh..? uhu! Yang pasal perampas uh , first saye tgk perkataan hijacker uh, tyme uh, saye geledah barang2 kamu..at library..last2..jumper lar satu paper neyh..kamu tulis macam2 pasal saye..mang terharu seketika tyme tuh an..tyme uh gak kali pertama jmpe perkataan hijacker tu..,mase tu pulak kurang cerdik..( bahase s0pan sket..haha ) , selak ler kamus..baru lar tahu yang hijacker tu perampas..! hurmm..ok..selesai bab hijacker..b0ut jacker pulak..? thnx c0z give jacker..i’m appreciate it..UNTIL N0W! tyme uh kamu beli tyme ade lawatan an..even kecik, tp amat2 lar berharge bg saye..teringat  lak tyme kite gad0 dlu..saye pulang an sume barang kamu dekat kamu..tp.kamu tak bleyh trime saye pulang an si jacker..cian jacker an tyme tu..eyt..jacker sehat je kat uma..! dye cakap, dye indu tuan yang beli dye sangat2..! saye still sayang an 202..ye la..tyme nak tulis n0 ic, mesti tulis 202..kamu..ingat lagi tak 202..????! umm…if tak ingat..if kamu da lupe an segale2nyer..its okek..saye tak berhak nak pakse kamu s0h ingat sume tu..saye nak kamu tahu yang saye masih rindukan 202!! Sayang lagi! Tp..sekarang..mang kiter da lame an tak lepak same2..terlampau lame! H0pe..kiter dapat lepak2 cam dlu..sehari p0n jadi lar..tp..mustahil an sume uh akan jadi kenyataan..sangat2 mustahil..ye la..kalau jmpe p0n, da cam tak kenal..yang peliknyer, ,macam tak pernah kenal..ummm.~  kamu..take care urself yep..study betul2..ingat lagi ..kamu pena cakap, parents kamu harapkan kamu je.yela..anak sulung an..s0, ingat pesanan parents kamu tu..kalau ade j0d0h, kiter jmpe lagi..tu p0n kalau kiter still kenal an..hurm…bye 202..:’(

1 comments:

adahwarda said...

tengs sis (:
lol , ta pnah lupe okeyhh
n tak mungkinl arh smpai ta knal lg ..
202 tetp brade lam ingatan !

tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)