BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 21, 2011

s0rryy....saye tahu saye terlampau kurang ajarkan...hurnm..

enta lar..da tak tahu nak pk cmner lagi weyh..tengah bluurr..umm.b0ut malam tdi tu..ak still teringat2..terngiang2 lagi k0t..still saket ati..? maybe..tp...sume orang tak perfect kan..ye..ak akui tu..tp..umm..tak sedia lagi nak pers0al kan b0ut sume neyh..bnde neyh da wat ak pening sangat2..nape perlu putar belitkan cite ek..?? ape ak cakap, lain yg kmu cakap..terase pelik gakkan..hamak tu bkan nana yg cakap dlu..pakwe kamu yg cakap dlu..s0..dats y lar nana cakap " tak nak p0n nan awek k0"..kalau orang tak start dlu, ne mgkin lak orang nak cari gad0 kan..hurrmm! nana ade cakap ker yang nana da tak h0rmat..? tak silap nana, status nana tu, "c0z ak still h0rmat lagi "..nape lain2 ekh..? tengah pelik gak neyh..malam yang same, tp...versi cite kite lain2..terperanjat jugak an mereka yang takde tyme tu tahu dlu..niat ati tak nak besar2 kan cite k0t...da alang kepalang mereka tahu,,.bia orang cite an kat mereka..tp..jawapan kite lain2..hurmm..mereka p0n agak terperanjat..bia lar..nana adnan da tak kesa..da tak nak besa kan cite..diam an dri lagi bag0s k0t..maybe!..ade kekeliruan kat ayat yg kmu k0men at bl0g nana tu.."takde nak jeles kan..? nak tunjukkan yang bff cm saye penting..?" umm..bukan ker ayat kamu sebelum neyh .." akk lagi suke kalau ape yang pkwe akk tak suke , tp, akan still nak buat gak " ..mang senang akk cakap, wat b0d0 je if dye perli2..tp..sampai biler kak..???! smpi t0l2 orang takde maruah ker..? umm..semua orang ade had kesabaran kak..kite0rg kalau ngadu kat akk p0n, akk still backing dye an..s0..diam an je dari akk lebih baekkk..enta la..nana da blurr skunk.sala nana gak kan...tibe2 "mengamuk" malam td..ingat orang nak "ngamuk" ker malam td..?? ummm..bagi ar mase t0k orang fikir lekl0k k..k la..jage bf kmu tu sebaik mgkin..tak m0h hampekan dye..n..nana adnan tak akan kacau lagi kamu berdua..yela..kang, pasal nana adnan, kamu berdua gad0 lagi..s0..tak nak jadi punca k0rang gad0..cm tyme msg yg nana adnan bg tu an..k la...s0rry 4 everythingg ea...

0 comments:

tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)