BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 15, 2011

dugaan betul...!

Assalamualaikum w.b.t..
Rase2nyerr..da lame giler kan aku tak update bl0g..tersangatlah lame..rindu pulak nak jenguk2 bl0g neyhh..arini baru lar ade mo0d nak update..ummm..bnyak benda aku nak cite..b0ut suke..duke..dugaan..kegembiraan…kesedihan dan sebagainyer laa..umm..yee..tanggal 14/04/2011..terlampau bnyak bnde yang berlaku..sgt2 lah bnyak..nape ekh.? Bnde yang datang tanpa dijangka laa..firsrly..ak nak cite dari pagilah kan..ye la..setiap perkara bermula pada waktu pagi :) pagi tadi.kite0rg turun agak awal lar jugak..ye laa..nak siapkan assgment yang agak terbengkalai..ak tergerak ati nak cek hutang kat kewangan lar kan..mane tahu ade..tgk2 je name..name aku lak tak lepas.agak terperanjat k0t..rupe2nyerr..tapem t0lak duet insurans..s0..ak cepat2 la mintak b0rang pelepasan t0k amek hall ticket..ok..ok..tu da selesai..alhamdullillah..nthen..kite0rg g fakulti fpp a.k.a fakulti perniagaan :) ..ingat nak wat presentati0n b0ut arab..tapi..ustazah tak smpi lagi k0t..( hanyerlah berpandukan kereta yang dye bawak ) :) kite0rg dengan pantasnyer g la upax..dengan harapan dapat lar g print assgment awal2..tp..angan2 tidak tercapai dek akalmu..hahaha! upax da bukak..tp..orang yang jage print tak sampai lagi…s0..kite0rg g lepak2 kat café jap..melantak ape yg patut :) after lepak2 tuh..kite0rg g balik fpp..cari ustazah..alhamdullillah..ustazah ade kat ofis dye..s0.hati neyh rase cam takut lak nak wat tasmik n presentati0n arab..haha..takut weeyh..sape jek yg tak takut..tunggu punyer tunggu punyer tunggu..tibe lah giliran kite0rg t0k masuk dlm ofis tu..presentati0n cmner..? alhamdullillah okeyhh..tp..lepas ustazah tanyer name..tibe2.ustazah da pandang ak..ustazah cakap name aku takde dlm rek0d ..umm..agak terperanjat lar kan..umm..yee..baru aku tahu..yg aku tak gtau ustazah p0n yg aku lepas paper reseat tuh..salah aku gakkan..s0…ustazah cakap ..amek tajuk assgment kat ofis dye..anta after final.:( markahnyer pasal..ak sggup! .. tu dugaan yg kedua..yang betul2 ak tak terpikir arinie akan jadi weyhh.nak menitis k0t air mate aku neyh kat depan ustazah td..tp..nieza nan ct da tahankan..:’( nape lar air mate neyh senang sgt tuk mengalir weyhh!  Umm ..pas tuh..ak selesaikan amek hall ticket..alhamdulillah..dpt gak..pas tu..mase untuk print assgment..agak ramai k0t..s0..perut lapar..lari lar jap g café :) makan..makan ..dan terus makan.! :) makan tak abis..agak membazir disitu..haha..pas makan..g lar print assgment..sejam lebeyh weyhh tunggu..agak penat dan meletihkah,,akhirnyerr..siap gak assgment kami! Ilang lar kekusutan kami wat sementara waktu!! :) umm..pas print..g lar kuar jap nan dye..yep..seni0r sk0lah ak dlu.yep..1212..yep..dye laa..biar lah aku n yg berkenaan je yg tahu kan..kua jap..bncang b0ut bnde yg agak mencelarukan ..kak..s0e..mang org bukan jenis yg bawak berbincang ..org tak tahu nape..bg org..pendam tuh cara yang terbaik..biar lah ati sendiri yg sakit gak..jgn la ati org lain..dats y org susa kalau nak bawak berbincang.. s0e..tp..akk t0l2 da wat org nak nangis td kak lepas org tgk letter yg org pena bg dlu..thnx sebab simpan lagi letter yg org penah bgi dlu..da nak  2tahun lebeyh kan bnde tuh..tp..macam baru semalam je org bg akk letter tuh..still bersih lagi..masih terlipat el0k..kemas..akk t0l2 da wat org sdey..akk s0h org nyanyi lagi kan lagu yg org bagi tuh..lagi ar org nak nangis..nak2..lagu yg first org tulis tu KENANGAN TERINDAH! Ummm..kan.? …bila ..yang tertulis untukmu adalah yang terbaik untukku..kanku jadikan kau kenangan yang terindah dalam hidupku..namun takkan mudah bagiku.meninggalkan jejak hiupmu,,yang telah terukir abadi sebagai KENANGAN  yg TERINDAH!! …org tahu..org da terlampau sgt2 wat akk terase kan dengan org..teramat..sgt2..! akk bnyk makan ati nan org..s0ee..thnx sebab leraikan sume tu sebelum final..thnx gak sebab ade mase tuk luang kan even skejap je mase arinie..i’m appreciate it kak! S0wey if org tak bnyak cakap sgt..org kalau bleyh nak dgr akk je yg cakap..da lame k0t tak dengar  org tu bercakap..n s0wey gak c0z kalau org bercakap..org agak kek0k kalau ade org pandang..mang dari dlu nana cmnie..h0pe faham lar :) btw..thnx luang kan mase even skejap je td..saye sgt2 hargai..:) ..umm..okeyh2..cite lain lak..b0ut dak kecik tuh..s0weyh c0z td main letak je f0n kamu..entalah..kuat t0uching lak skunk..tak tahu nape..s0wey dek…akk mintak maaf au!! Tak terniat nak men letak je..yee..akk tahu salah akk kan..akk tahu sume tuh..em0si sgt..s0weyhh.tp..nape smpi sekarang dye tak balas2 lagi msg neyhh..mara akk lek kerr.? Smpi ek ati..:( .yee..akk tahu akk salah..maaf larrr..da lar 3/5 nanti da nak lek besut..ummm :’( ..umm..k laa..nak mandi jap…penat weyh.dri pagi td da turun..papep0n.arini mang bnyak sgt2 dugaan! Kenangan..n macam2 lagi!!!!!!!

0 comments:

tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)