BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 31, 2011

update enta ape2 jek...uhu!

Kesejukan..! uhu!..
31/01/2011..isnin..
10.10.p.m..
Bl0k bistari…
Kelas dari k0l 8 smpi 10..ngant0k weyh..tp..arini ade perubahan sket lar dalam kelas..bukan belajar..tp tgk cite..haha..tu p0n sebahagian dri belajar gak lar..kene wat m0vie review..!   huhu..keje..keje..dan keje..! its ok lar an..da name p0n study..uhuukk..umm..kelas arab tadi..agak menarik..k0t..haha..bahagi2 an gr0up..ak nan nieza ..ct nan azzu..tyme nak kene tulis jwapan kat depan..ak mang awal2 lagi da cakap, tak m0h..nanti tyme tu lar nak menggigil tangan neyh an..hahaha..tp..langit tak selalu cerah an..haha..ingat nak buat2 tulis kat buku..tapi ..ustazah d0k pandang2 ak.. “ yang tengah tulis tu g tulis kat depan ..” hahhaahaha..ak pe lagi..g ler kat depan dengan terketar menulis jwapan kat white b0ard tu..HAHA..smpi an..huruf alif ak p0n bergerigi..gare2 menggigil!! Hahaha..muke da cuak k0t tyme tu..adeyh..jawapan ak da lar punyer panjang..da 2 orang tulis kat depan., ak still tak duduk2 lagi..HAHAHAHA..pas da abes tulis jwapan tu, balik lar balek kat tmpt ak..muke tak bleyh nak cakap pe lar an..sume cakap jawapan kite0rg panjang..malu..malu..HAHAHA..btw..betulJ..hahaha..buat mase neyh, arab 4 ak bleyh bawak..insyaallah…ak tak nak jadi cam sem lepas..! serik wo0o0! Ettt....tdi..g tukar  slip exam kat akademik!! Hehe..my p0inter suda naekkk!! Alhamdullillah!!! Syukur sgt2 weyhh..! tp..yg sdey..siket lagi nak dekan..ak akan try gak t0k dapat an dekan sem neyhhhh!! Nak dekan!!!! Sekali p0n jadi lar weyh..s0b3…L..nana akan try gak t0k dapat an dekan!! Aminnn,.! Ummm..arinie ..da hari ke tujuh..tinggal 3 hari lagi ..! tak sabar rase2nyer nak merase makan disiang hari..HAHAHA..rindu pula…uhu!! Saba nana..3 hari tak lama..! .. umm..nak cite sikit2 b0ut “ big m0m”..hurmm..ari jumaat aritu, ak on9 ym jap..dye chat nan ak..ak tanyer ar,, nape masuk h0spital..dye cakap c0z… “……” tak perlu lar nak cakap kat sni..bia ak je lar tahu..tp, alhamdullillah, dye okek..tyme tu gak lar ak tanyer, nape delete ak kat fb..tp..dye tanyer ak balik, .. “ bukan akk yang delete orang ker..” ..umm.s0 c0nclusi0nnyer..menagalah je lebeyh baik bukan.? Umm..g satu, ayat yang dye sempat cakap.. “ add lar balek..tp, kalau add tapi tak tegur, watpe gakkan..” huk3..s0. c0nclusi0n..nana adnan bukan s0mb0ng! kamu je yang s0mb0ng k0t..!umm..tp.. “ mengalah lebeyh baik kan..” hurrmm..s0..nana adnan p0n mengiyakan je lar..uhu! ..um..pe lagi ekh nak membebel kat sni..? actually, banyak giler ak nak cite..ekh..lupe pade satu  cite neyh..smbungan kepada cerita kisah “ si pencari pasal..” yang ak pena cite b4 neyh..yep! b0ut my classmate…akhirnyer, dye kant0i gak weyhhh! Mang ak rase puas sangat2!!  Bukan sebab ak tak suke, tapi, perangai dye tu yang wat ak menyirap dengan dye!  To kak eyka..s0rry if kamu ade terase saye puas sebab kamu bukan dengan dye lagi..tp..nana puas bersebab! Dye da bnyak an wat akk macam2! Wat akk sakit ati..wat akk hilang kawan..wat akk gad0h nan budak bilik sendiri..perangai dye tu agak keterlaluan k0t. orang rapat nan akk  p0n perangai dye cam hawau an..sape yang tak terase jep kak dengan dye tu..mustahil..da tak snggup nak dengar perli dye lagi..bagus ar dye terkant0i dengan “kawan “ dye malam tu an..bagus sgt2..kak..orang sayang akk., orang tak nak dye sakit an ati akk lagi..s0, dats y , bleyh dikatekan hari2 orang asyik cakap pasal orang menyirap nan si pencari pasal uh! S0rry if akk da tak tahan nak dengar orang perli lagi..pasnie..insyaallah orang da tak nak perli lagi da..tu life akk..s0 watpe orang nak k0ngk0ng kan..s0..kalau akk rase s0mething uh terbaek t0k akk..buat lar..orang just nak cakap, pilih lah yang terbaik..actually kak..orang mang pat rase yang sipencari pasal tu tak setia ..enta lar..yang peliknyer an, dengan akk je orang dapat rase same ade s0me0ne yang akk sayang uh setia or tak..paham tak..?  dats means..kalau akk nan si B, orang bleyh rase same ade dye ok ke tak..orang p0n pelik kak..tyme zaman lipas p0n cam uh gak k0t..orang tak ske akk nan lipas..last2..??!  dye nan orang lain an..? umm..dengan sipencari pasal neyh p0n same gak..dari awal k0t orang mang pat rase ..tp..tak nak gtau akk..yela..mybe pe yang orang rase neyh, just sekadar  rase..tp..tak tahu lak bleyh jadi smpi camnie an..betul pe yang orang rase..umm.papep0n..akk pk baik2..pilih yang mane2 yang akk rase dapat bahagiakan hidup akk..yang dapat jage akk..dapat luang an mase nan akk..yang setia dengan akk..yang tak  sakit an ati akk..pk lekl0k..papep0n, orang harap, akk dapat yang lebih baik dri sebelum neyh…btw..orang sayang akk sangat2!..k l0rh…malam suda meyh…mau td0..! ngant0kk!! Nyte all!

0 comments:

tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)