BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
no one is perfect right in the face of the earth .. their is no shortage .. do not make it a point to our lack of hypocrisy .. so just be yourself ..

Followers

saye dan dye :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 01, 2010

KENANGAN..! BLA..BLA..BLA..

Ingat lg dlu..ade orang kejut an ak malam2..c0z semate2 nak kejut an ade anjing nak masuk dalam d0rm!tyme tu ak f0rm 4..n d0rm ak kat c1.. Es0knye..ak demam ter0k sampai kene balik! Huaarhh! Rindu same itu orang yang telah buat ak demam! Dye care b0ut ak..terase disayangi sungguh! Huahuahua!:) nana da giler! Tyme dulu..ingat lg tyme terawih..slalu nau p0nteng ..dlu2 nape lar sifat malas tu menebal sgt! Kal0 p0nteng lepak2 je kat kantin ok gak..neyh sampai lepak2 kat kelas f0rm4..bl0k belakang sekali..enta nape ler  tyme dlu2 bley beranie an! Hurm..pastu..ingat lg tyme buke puase kat kels f0rm4..kelas yg belakang sekali..bayang an je lar, tyme magrib2 lepak kat kelas..da ar tyme tu ade jwatan..pe ler nak jd nan nana an..s0h orang g dining,..nana..? lepak2..hurm..s0 tak mustahil lar biler ramai tak respect dlu..indu ar nak buke kfc..mcd..piza..tyme dlu, bnde2 tu sume slalu pat merase..bile kat sini..? nasi yang dibeli dcafe stiap hari! Hurm..da rzeki..tak baek nak ungkit..tp..siyesly, ak indu nan sume itu l0rh! Indu nak k0l mcd..pizza..! hurmm..ingat gak tyme dlu2..slalu sgt lepak kat studyhall..padahal tmpt study kat library..~lalalala..~ tyme tu tak reti2 nak study..asyik2 pk pasal dunia sendiri.! Umm..slalu kacau orang..tp..tu dlu..skunk da takde nak kac02 orang lg da..berubah skit..skit2 tu ade lar..HAHA..tp tak seaktif dlu! J.. tyme sahur dua pg kat studyhall lg tak bley blah an..dgn tak pakai tdung..da cam ostel neyh kite yg punyer..! huahuahua!! Makcik tu pulak sggup layan kite0rg an pagi2 bute..hurmm..sweet mem0rie!! Muahxx! Pastu p0nteng2 g surau..men sembunyi2 ..tyme tu nape lar bley wat cm tu an..skunk pk2 balek,.tak baek sungguh ak..jaat an..kenangan jd ajk dlu lg tak bleyh blah..haha! pena sekali tu, tyme tu ade sp0tcheck..ak sempat selamat an barang azie..enset dye..tp barang ak kant0i nan nita..hehe..pas tu kne rampas ad0i..discman kne rampas! Haha..! tp ak tak kisah sgt..dlu bley idup tanpe bnde tu sume .tp skunk bley gile ak kal0 tak de bnde tue sume! Asal angkat bed je jmpe enset..mp4..mp3..rase cam serba salah lak an..huahuahua! pe lg ekh..kenangan inspecti0n lg tak bley trime..haha..ingat lg, tyme tu l0cker ak da ar jadi l0cker simpan barang dye0rg..ye la..l0cker ajk mane lar kne cek an..tak memasal jep tyme tu cikgu azam nak bukak..berperang ak pertahan an l0cker ak! Haha..mang sakit perut sgt2 gelak weyh..tak sangka lak cikgu azam ingat sampai skunk sume tu! da tak ingt lg weyh pe kenangn yg ade kat stpm tue..tp terlampau bnyak mem0rie yg ade!! Indu! Indu! Indu!! Ade sape2 tak yang bley kembali an sume kenangn tersebut..???! tp agak mustahil..! kenangan! O0oh kenangan! Sesungguhnya ak rindu sama sume kenangan di STPM!!!..

1 comments:

Ain Tajuddin said...

i miss STPMGHS jugak..

tinggalkan pesanan anda disini :)

aku bukan untukmu =)